Sosyal Medya:

Erman Tuğrulhan Balcı

2014 Kabataş Erkek Liseli Mezunudur. Lise sonrasında İTÜ Makine Fakültesi ve ardından İTÜ İşletme Mühendisliği bünyesinde eğitim hayatına devam etmiştir. 2017 senesinde ilk girişimi olarak hayata geçen LOCALİC projesinde bulunmuştur. Daha sonraki süreçte TUN Fuarcılık A.Ş. bünyesinde Türkiye- Katar İnşaat Zirvesi’nde satış temsilcisi olarak görev yürütmüştür. 2018 senesinde ise QNB Finansbank’ta stajyer/yarı zamanlı çalışan olarak görev almıştır.

5 seneyi aşkın süredir hem şahsi girişimlerde hem de kurumsal çalışma hayatında aktif olarak bulunmaktadır. İş geliştirme, üretim planlama, modelleme, satış ve pazarlama, sistem analizi, finansal analiz gibi alanlarda özellikle son 4 senedir tecrübe sahibidir. Katma değerli iş ortaya koyma gayesiyle yenilikçi sistemler ve modeller üzerine yoğun olarak çalışmakta ve hali hazırda sürdürülebilir yenilikçi sistemlerin sektörlerde ne şekilde konumlandırılabileceği ile alakalı çalışmalar yürütmektedir.

Markalaşma konusunun öneminin bilincinde, farkındalığı yüksek, kendine ve çevresine yetebilen, küresel çapta markalaşma vizyonlu ve gelişime açık bireyler olmak/yetiştirmek doğrultusunda liderlik sorumluluğunu üstlendiği ekibi ile birlikte 2019 senesinde İTÜ Markalaşma Kulübü’nü kurmuştur ve 2021 haziran ayına kadar başkanlık görevini yürütmüştür.

2020 senesinde pandemi sürecinin etkisini göstermesiyle beraber dönem şartlarını ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak kurduğu WEVisionary platformu, covid-19 ile değişen dünya düzenine uyum sağlayan bir marka olarak doğdu. Türkiye’nin en büyük online zirvesi olan “WEVisionary: Bir Vizyon Projesi”ni düzenleyerek, alanında en yetkili isimlerle geleceğe ışık tutmuştur. 49 farklı üniversiteden 103 paydaş oluşumun işbirliğiyle hareket eden WEVisionary’nin ilk etkinliği “Bir Vizyon Projesi WEVisionary’20”, 20 konuşmacının katkıları ve 30,000 katılımcı ile birlikte 11-20 mayıs 2020 tarihlerinde gerçekleştirildi.

2021 senesi itibariyle de UPS Türkiye Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. bünyesinde finans departmanında çalışma hayatını sürdürmüştür. Yaklaşık 5 ay boyunca lojistik süreçlerin finansal ve operasyonel optimizasyonunu (iyileştirmelerini) sağlamak amacıyla şirket içerisinde proje yürütmüştür. Proje sonucunda özellikle şehir içi lojistiğinde maliyet ve zaman tasarrufu esaslı analizlerin sonucunda ciddi bir verimlilik yaratılabileceği sonuçlarını gözlemlemiştir. Özellikle pandeminin önem düzeyini yükselttiği sektörlerin başında gelen lojistik sektörü ile alakalı tez çalışmalarında bulunmuştur ve araştırma-geliştirme sürecini devam ettirmektedir.

.